PDA

View Full Version : Nero Express



Marnie
09-25-2004, 09:14 PM
I have had nothing but trouble with Nero Express 5.5 When I go to burn mp3 it comes up with out of memory. Any Suggestions? I did a reformat last time That fixed it for about a week.

locustfurnace
09-25-2004, 10:52 PM
How much memory do you have? What CPU do you have, What OS are you running?
When asking for help please include information on your system. Without this, any help given may not be the help needed for your system.

Guest
09-26-2004, 04:20 AM
just skip the nero express, if your burning mp3 just use the regular nero. nero express was nothing but trouble when i used it, after i uninstalled it i reinstalled it without the nero express option and have never had any trouble since