PDA

View Full Version : Thanks!



myles
02-25-2003, 08:57 AM
I'd just like to say thank you to the site owners, for such a good idea, packaged within a functional and pleasing design.

It took ages for me to find (just a reference to) internet explorer 1.0 on microsoft's own web site.
with your site it took... er... about 12 seconds.

I'm a designer who needs to be able to test my sites for minimum spec, so older versions are essential.

much appreciated, if you need any help, let me know.


mylesanderson@anytimenow.com

OldVersion.com Admin
02-25-2003, 09:35 AM
Thank you for your comments. We don't archive more recent browsers because of the massive filesize, however if you'd like them I point you to http://browsers.evolt.org/

They have an amazing browser archive.

lightsup55
02-25-2003, 02:50 PM
Originally posted by ABlix@Feb 25 2003, 09:35 AM
...http://browsers.evolt.org/

They have an amazing browser archive.
Yeah, I found NCSA's Mosaic (http://browsers.evolt.org/index.cfm/dir/mosiac-ncsa/) there. Mosaic is the browser that Microsoft Internet Explorer was based on. The latest version of Mosaic is 3.0.

http://mywebpages.comcast.net/lightsup55/about_msie6.jpg

SSS
02-28-2003, 08:14 PM
In Internet Explorer 6's about box, in the update versions section, why does it say SP1 when you already have that version?

http://zarien.com/upload/uploads/about.jpg

lightsup55
02-28-2003, 10:29 PM
Originally posted by SSS@Feb 28 2003, 08:14 PM
In Internet Explorer 6's about box, in the update versions section, why does it say SP1 when you already have that version?

http://zarien.com/upload/uploads/about.jpg
There are actually 2 versions of Microsoft Internet Explorer 6:
Microsoft Internet Explorer 6.0
Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1

SP1 is the most recent version that has all of the patches. If anyone is reading this and wants to update their version of Windows, visit windowsupdate.microsoft.com (http://windowsupdate.microsoft.com/).

SP - Service Pack
SR - Service Release

SSS
02-28-2003, 11:13 PM
Originally posted by lightsup55+Feb 28 2003, 09:29 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lightsup55 @ Feb 28 2003, 09:29 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--SSS@Feb 28 2003, 08:14 PM
In Internet Explorer 6&#39;s about box, in the update versions section, why does it say SP1 when you already have that version?

http://zarien.com/upload/uploads/about.jpg
There are actually 2 versions of Microsoft Internet Explorer 6:
Microsoft Internet Explorer 6.0
Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1

SP1 is the most recent version that has all of the patches. If any is reading this and wants to update their Windows computer, visit windowsupdate.microsoft.com (http://windowsupdate.microsoft.com/).

SP - Service Pack
SR - Service Release [/b][/quote]
Yeah, but why is SP1 using in the update versions section?

lightsup55
02-28-2003, 11:24 PM
Originally posted by SSS@Feb 28 2003, 11:13 PM
Yeah, but why is SP1 using in the update versions section?
I don&#39;t know. I guess that is what they wanted to do.

SSS
03-01-2003, 12:23 AM
Originally posted by lightsup55+Feb 28 2003, 10:24 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lightsup55 @ Feb 28 2003, 10:24 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--SSS@Feb 28 2003, 11:13 PM
Yeah, but why is SP1 using in the update versions section?
I don&#39;t know. I guess that is what they wanted to do. [/b][/quote]
Yeah, they must of screwed up. ;)

OldVersion.com Admin
03-01-2003, 01:18 AM
Originally posted by SSS+Mar 1 2003, 12:23 AM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SSS @ Mar 1 2003, 12:23 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by -lightsup55@Feb 28 2003, 10:24 PM
<!--QuoteBegin--SSS@Feb 28 2003, 11:13 PM
Yeah, but why is SP1 using in the update versions section?
I don&#39;t know. I guess that is what they wanted to do.
Yeah, they must of screwed up. ;) [/b][/quote]
Um, SP1 is an update :confused:

SSS
03-01-2003, 03:21 PM
Originally posted by ABlix+Mar 1 2003, 12:18 AM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ABlix @ Mar 1 2003, 12:18 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by -SSS@Mar 1 2003, 12:23 AM

Originally posted by -lightsup55@Feb 28 2003, 10:24 PM
<!--QuoteBegin--SSS@Feb 28 2003, 11:13 PM
Yeah, but why is SP1 using in the update versions section?
I don&#39;t know. I guess that is what they wanted to do.
Yeah, they must of screwed up. ;)
Um, SP1 is an update :confused: [/b][/quote]
I already have SP1. Is the Update Versions section for a version you have or a version you don&#39;t have?

lightsup55
03-01-2003, 04:13 PM
Originally posted by SSS@Mar 1 2003, 03:21 PM
Is the Update Versions section for a version you have or a version you don&#39;t have?
The updates section is for updates (the ones downloaded from windowsupdate.microsoft.com (http://windowsupdate.microsoft.com/)) that are somewhat related or completely related to Microsoft Internet Explorer.

SSS
03-01-2003, 06:02 PM
Originally posted by lightsup55+Mar 1 2003, 03:13 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lightsup55 @ Mar 1 2003, 03:13 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--SSS@Mar 1 2003, 03:21 PM
Is the Update Versions section for a version you have or a version you don&#39;t have?
The updates section is for updates (the ones downloaded from windowsupdate.microsoft.com (http://windowsupdate.microsoft.com/)) that are somewhat related or completely related to Microsoft Internet Explorer. [/b][/quote]
You mean that it is show because of SP1 is at windowsupdate.microsoft.com?

lightsup55
03-01-2003, 09:16 PM
Originally posted by SSS@Mar 1 2003, 06:02 PM
You mean that it is show because of SP1 is at windowsupdate.microsoft.com?
It&#39;s because that SP1 is an update.

SSS
03-06-2003, 09:45 AM
Originally posted by lightsup55+Mar 1 2003, 08:16 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lightsup55 @ Mar 1 2003, 08:16 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--SSS@Mar 1 2003, 06:02 PM
You mean that it is show because of SP1 is at windowsupdate.microsoft.com?
It&#39;s because that SP1 is an update. [/b][/quote]

http://mywebpages.comcast.net/lightsup55/about_msie6.jpg

^ Your Update Versions section says SP1, q313829, Q328970, Q324929, and Q810847 and mine only says SP1.

lightsup55
03-06-2003, 02:10 PM
Originally posted by SSS@Mar 6 2003, 09:45 AM

http://mywebpages.comcast.net/lightsup55/about_msie6.jpg

^ Your Update Versions section says SP1, q313829, Q328970, Q324929, and Q810847 and mine only says SP1.
That&#39;s because you haven&#39;t been to Windows Upadate (http://windowsupdate.microsoft.com/) in a long while.

SSS
03-07-2003, 09:44 AM
Originally posted by lightsup55+Mar 6 2003, 01:10 PM--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (lightsup55 @ Mar 6 2003, 01:10 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--SSS@Mar 6 2003, 09:45 AM

http://mywebpages.comcast.net/lightsup55/about_msie6.jpg

^ Your Update Versions section says SP1, q313829, Q328970, Q324929, and Q810847 and mine only says SP1.
That&#39;s because you haven&#39;t been to Windows Upadate (http://windowsupdate.microsoft.com/) in a long while. [/b][/quote]
When I click Scan for updates at Windows update, Internet Explorer freezes.