PDA

View Full Version : Clonecd 3341



Scully
03-05-2003, 01:18 AM
I started with the newest version of clonecd 4 and it doen't give me the option of amplify weak sectors and don't repair subchannel data. So I went to the 3341 version and it has the options there but they are grayed out. doest anyone know how I can get this options?

thank u in advance
Scully

Lars
03-07-2003, 04:09 PM
that's bcuz you're american (no joke) change your computer settings to e.i. canada, and then reinstall clone and it'll work.

guido
11-17-2003, 04:04 PM
Originally posted by Scully@Mar 5 2003, 01:18 AM
I started with the newest version of clonecd 4 and it doen't give me the option of amplify weak sectors and don't repair subchannel data. So I went to the 3341 version and it has the options there but they are grayed out. doest anyone know how I can get this options?

thank u in advance
Scully
:ph34r:

locustfurnace
11-17-2003, 04:21 PM
Originally posted by guido@Nov 17 2003, 04:04 PM
Scully
:ph34r:
why did you up this topic, if you had nothing to say??
you neither added to the question or gave a reply.
if you have a question, then post it. smiley faces dont mean anything in the figuring out what you intended.