PDA

View Full Version : Railroad Tycoon



namiazuhk
11-27-2007, 08:35 AM
railroad tycoon 2.

has anyone found this game lately? i miss my tycoon since my first year in university..i found that RT3 require large support of computer's graphic card, RAM, processor which i can't afford to have..anyone here please reply soon. thanks..

the gaffer
11-27-2007, 09:35 AM
http://www.gamershell.com/news/21.html link is functional but not verified

namiazuhk
11-27-2007, 12:31 PM
i did it with gamershell weeks ago but it seems fail since i only got the RT3 demo version. but i'll give it a try by using your link..anyway, thanks dude..

namiazuhk
11-27-2007, 12:40 PM
thanks The Gaffer.
i'd never expect to get that page before..i don't know why:(
however..the link is there..so enjoy!:D :cool: :D