PDA

View Full Version : Icq99a



guest_Brian
04-15-2003, 01:48 PM
i had icq 2000a and it worked fine but it ran way too slow on my computer. so i decided to down load and install an earlier version of icq. so i downloaded icq99a and installed it. but it would not connect to the icq server. it just kept timing me out. i waited for about a day and tried connectiong but it still timed me out. so i uninstalled it and reinstalled icq2000a. and it connected fine without any problems. today i thought i would give 99a one more try so i reinstalled 99a to a temp directory without unstalling 2000a. but in 99a still getting the same connection problems and getting timed out. but 2000a still connects me without any prob. eventhough 2000a works fine still it runs too slowly. is there anyway to fix 99a?

---thanks

Messir
05-01-2003, 06:51 AM
Hello, Brian! Unfortunately you can't make it work :( , AOL changed their icq protocol, so all old versions timeout. I wish i could use my favorite 0.98a myself :(