Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the OldVersion.com Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nemesis
    Guest

    Default

    Hello. I have a 5.1 soundsystem. When im running winamp 2.91 my speakers at the back doesnt work, but my mediakeys on my keybord works (logitech). When im running winamp 3 the speakers works, but not the mediakeys. And i have Windows XP Pro now, when i had 2000 everything worked with 2.91. And thats the version i want to use. How can i get the same effect as "windows 2000 winamp 2.91" with Windows XP PRO? Plz answer to my mail

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,496

    Default

    You did not mentioend what sound card you have. Did you use the soundcards drivers and installed software to speciify your speaker configuration.

    With a SoundBlaster you have to use the AudioHq to specifiy what sort of environment you have and speaker configuration.

    If that does not work or is not supported then you might want to look for an updated driver for the soundcard you have.

    And also, this might not work correctly with Winamp, since you state the problem changed while using different versions of winamp. you might just have to use winamp5 or something else.
    try a different program for playing your audio, see if the speakers all work, if they do, then problem is with the winamp you have.

  3. #3

    Default

    This article form the Winamp Forums might help.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •