Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the OldVersion.com Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 5 of 5

Thread: Realplayer

  1. #1
    Carl
    Guest

    Default

    I was forced to install RealPlayer 9 or 10. It will not allow me to burn RAM files.
    I switched to RealPlayer 7...my favorite. It will not play the audio (radio) I want to record. Any suggestions? Thanks!

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,496

    Default

    REAL 7 player can't play the newest Real 8, 9 file formats because the encoder was changed. So those rm files will not play on the older player.
    You may not be able to burn some .ram files due to those files being encoded with a DRM (Digital Rights Management) enforced. This is copy protection.
    Also, recording REAL AUDIO streams is illegal for many of the castings. You should review the acceptable use policy

  3. #3
    Guest
    Guest

    Default

    Thank you for your prompt response, Locustfurnace!!!

    No, material is not copy protected. I'll try 8 and 9.

    Thought:
    Microsoft recently tricked me into an upgrade to their new player/burner 9 (?).
    Perhaps this is where I'm having the problem. I think I was able to take the RealPlayer 9-10 file and burn it with the OLD Microsoft player/burner. 9 will not do it. Can I still download the old one?

    Thanks again for your Help!!!
    Carl

  4. #4
    Guest
    Guest

    Default

    RealAudio 1.0.0 (0.3 MB)
    RealAudio 3 (0.8 MB)
    RealPlayer 4 (1.2 MB)
    RealPlayer 5 (1.4 MB)
    RealPlayer G2 (3.1 MB)
    RealPlayer 7 (3.6 MB)
    RealPlayer 8 (4.9 MB)
    RealOne Player 1.0 (8.7 MB)
    RealOne Player 2.0 (8.3 MB) these are all from the oldversion homepage

  5. #5
    Guest
    Guest

    Default

    Ta Da!!!
    The Station would not even play with 7. RealPlayer 8 in combination with Microsoft lets me burn CD's. The lockout of RAM must be part of 9-10.
    Thanks!!!


 

Similar Threads

  1. Which Realplayer version for an old computer?
    By Buddy in forum Programs / Support
    Replies: 29
    Last Post: 09-17-2005, 09:34 PM
  2. Sloooow Burn/ Realplayer 10
    By AquaHarmony in forum General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-17-2004, 02:30 PM
  3. Disable Realplayer 8 Update Permanently?
    By scalar in forum Programs / Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-2003, 09:50 PM
  4. Proposal: Version History For Realplayer
    By tstockma in forum Programs / Support
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2002, 06:58 PM
  5. Realplayer 8
    By FireFox31 in forum Programs / Support
    Replies: 4
    Last Post: 10-30-2002, 01:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •