Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the OldVersion.com Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    Default How fast is your browser???

    Test your rendering speed HERE

    I just got 19.009 with nothing else open (No tabs,etc)

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    May 2003
    Location
    Uk
    Posts
    1,450

    Default

    5.463 with email page open and all usual stuff running in the background
    simply me

  3. #3
    Beta
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    France
    Posts
    281

    Default

    6.641... while retrieveing updates for a game at the same time.
    No idea if it's supposed to be good or bad, though.

    Anyway I guess the results depend a lot on your hardware too... since Firefox takes like 15 seconds to only start on my old K6/2 @ 350 MHz and runs almost instantly on my newest machine (Athlon 64 X2 4200+ ).

  4. #4

    Default

    I think the test is based on RAM cause i saved it locally and then loaded it and got the same results.......

  5. #5
    Release Candiate 1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    63

    Default

    the lower the value, the better the performance?

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    May 2003
    Location
    Uk
    Posts
    1,450

    Default

    system capabilities will make a difference but your geographical location will as well as the the type and speed of internet connection you have.
    simply me

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by the gaffer
    system capabilities will make a difference
    Oh yes.... The more RAM you have the faster stuff is able to load into memory..

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    May 2003
    Location
    Uk
    Posts
    1,450

    Default

    Quote Originally Posted by The Dude View Post
    Oh yes.... The more RAM you have the faster stuff is able to load into memory..
    yes dude thats fair comment but many/most systems nowadays have more than ample ram but it gets wasted on unnecessary start up apps etc, a sytem will run quite quick on a lower amount of memory if that lower amount is not wasted.
    simply me

  9. #9

    Default

    You mean it wouldnt do me any good putting a 512 stick in here?? (Right now i have 56 available megs of ram (8 are shared with monitor))

  10. #10
    Administrator
    Join Date
    May 2003
    Location
    Uk
    Posts
    1,450

    Default

    you been running that on 56mb ram for ages dude you must love to crawl along,myself i would switch anything on with less than 256,but even a 600 processor with 256 ram will run quick if you dont waste resources,get yourself on ebay mate and whack some more ram in that thing.
    simply me


 

Similar Threads

  1. Orca Web Browser
    By mattlinn in forum Requests
    Replies: 5
    Last Post: 07-03-2007, 05:23 PM
  2. Yahoo Messenger
    By violet0038 in forum Requests
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2007, 12:31 PM
  3. Avant Browser
    By djomega971 in forum Requests
    Replies: 6
    Last Post: 03-09-2004, 07:10 PM
  4. Crazy Browser
    By Sean in forum Requests
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2004, 07:23 PM
  5. Requesting [ Cache Browser ]
    By Albon in forum Requests
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2003, 01:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •