Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the OldVersion.com Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Gold
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Virginia usa
    Posts
    10

    Default Spybot error message

    I'm using Spybot Search and Destroy 1.3 and whenever I click on it to start it, I get the following message-

    Spybotsd:SpybotSD.exe - Unable To Locate Component
    "This application failed to start because framedyn.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."


    Then I click "ok" and the program starts up and runs normal- works fine. I had the same message come up with the newest version of Spybot. I have uninstalled and reinstalled this program, but I still get the error message.

  2. #2
    Super Moderator
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,496

    Default

    This website is Microsoft's support page and if offers a solution to the problem.

    http://support.microsoft.com/default...b;en-us;319114


 

Similar Threads

  1. Spybot - Search & Destroy
    By kozka in forum Requests
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2005, 03:34 PM
  2. Spybot Search And Destroy!!
    By jayp in forum Programs / Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2004, 03:47 AM
  3. Spybot S&D
    By Mojo in forum Programs / Support
    Replies: 61
    Last Post: 12-24-2004, 03:40 AM
  4. Spyware
    By bigbull in forum Programs / Support
    Replies: 24
    Last Post: 01-17-2004, 08:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •